Čekám až usnu

Čekám až usnu

Anotace: ...čekám ...

Stále čekám,
až přijdeš
a doufám, že budeš čekat
na místě, které znám ze svých snů,
které už nikdy neopustím.
Budem tam jen ty a já.
My.

Je to pohádka nekončícího mládí,
které je prchlavé jako růže na polštáři,
cos mi dal..

Je to jen sen
a sny se neplní.
To už vím..

Místo nekonečné průtrže světla
jsem postavena do tmy.
Do prudkého větru,
který mě rozfouká doztracena...

Usnu a budu spát.
Navěky.
Autor Morgana la Fay, 09.09.2007
Přečteno 510x
Tipy 3
Poslední tipující: WhiteSkull, Isobel
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ještě neusínej...

21.01.2008 11:45:00 | Isobel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí