Čtvrt století

Čtvrt století

Anotace: Bez anotace

Čtvrt století jako by nebylo ničím
Mezi dvěma lidmi, co spolu prožili let více
Než každý sám

Čtvrt století pominulo a já uvnitř křičím
Neschopen pochopit, že navždy do temnot propadla se svíce,
Jejíž plamen tak dlouho žehnal nám

Čtvrt století jako by bylo jen zápasem býčím
Nyní ztraceným jako je život můj..život laně v zubech lvice
O jehož smyslu já pochyby pochmurné mám

A jehož závěr na svůj osud tímto toužebně přivolávám…
Autor Pavel Kučera, 10.09.2007
Přečteno 328x
Tipy 1
Poslední tipující: Sigurd II.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:))

10.09.2007 12:41:00 | Mary May

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí