pro Verunku

pro Verunku

Anotace: Pro mou sestru Verunku

světlem dnešního dne,
je má sestřička
co včera slavila 16
únavou včerejší noci,
poznáním sama sebe, po alkoholovém kláni,
jenž Dušan poznal ohnivou vodu
k zemi se kláněl
snad, aby pozdravil Denisa, Boha vína.

Ty se obracíš k nebesům.
Zavřená v temnotách, jenž rozum Ti ztemníl
ve stínu a šeru, že školu jsi opustila

jemný vánek probouzí tě k životu,
smysl poznání ve škole základní poznati máš
nečekej a poznávej nepoznané s bolestí,
která Ti otvírá oči.
Verunko dvojče z tejné krve
nenech osud promarnit dnem za dnem,
jako císařová žena, čiň skutky pro bratva
jenž v srdci tě nosí...
Autor Rbb, 10.09.2007
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc hezky pises o sve sestricce, je videt ze ji mas moc rad ...

13.09.2007 09:16:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí