Zvláštní epitaf

Zvláštní epitaf

Anotace: Takový pokus, práce asi před rokem a ne moc vydařená, trochu jsem se unesla a psala věci,které mě napadaly....

Zde navěky leží L,
slečna temné noci,
proč jí nikdo neuměl pomoci?
Milovala srdcem svým jednoho muže,
věřila, že snad on jí pomůže.
Pomohl, měl podobné myšlenky jako ona,
ale přece je svět rozdělil.
Měli se moc rádi,
však to byly zajímavé zprávy.
Proč ale vzala do ruky nůž?
To nám asi dnes nepoví nikdo už.
Zabodla si ho přímo do srdce,
před očima svého milého,
poslední slova zněla: Miluji Tě.
Poté upadla k zemi a už se nikdy neprobudila,
zde leží slečna Leny.
Autor come-past, 10.09.2007
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí