Správná životospráva

Správná životospráva

Anotace: A maminka vám to určitě říkala

Sbírka: Čtyřverší

Vyprazdňujte pravidelně každé ráno střeva,
dřív než s rakem zabijou vás do černého dřeva.

Žena, děti, čokl Alík, všichni budou plakat,
a to jenom protože ses nenaučil kakat.
Autor Skrat, 18.05.2005
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí