Známý pocit

Známý pocit

Anotace: Pocit, který jednou každý okusí

Na tváři pramínky dávné krásy
zapoměl na pocit motýlků v břiše
už dávno nelítaj, plni spásy
pochcípaly vlastně celkem tiše

A s pocitem ranních nejistot
plni nevyvážených vzteků
rodíme se do hnilob
těch paralelních světů

A na slunci vrásky dne
i dneska to jde vidět
už jsou všude kolem mne
už nutí mne se stydět
Autor kamikadzeeeeee, 10.09.2007
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí