Promrhaný život

Promrhaný život

Anotace: žijme tak aby to za to stálo:)

Až jednou rozbijeme prasátka,
ve kterých střádáme neštěstí.
Až v pěsti rozmačkáme zrcátka
a střepy pořezají zápěstí,
až nebude cesty zpět.

Potom s hlavou sklopenou
budem sedět v předpeklí
se smyčkou lana koupenou,
nevyspalí a oteklí,
pozdě bude závidět.

Promrhat život je lehké,
však kdo nám ho navrátí.
Ve staříky vetché,
čas i rváče převrátí,
a budeme vyvádět.

Že sedíme před soudem
a soudce kosou mává.
Na křesle pod proudem,
jo to se stává,
už nenajdeme cestu zpět.
Autor DodgerKT, 18.05.2005
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí