Od flašky k flašce

Od flašky k flašce

Anotace: bez výsledku trojkombinace

Nevím zda z piva či z vína
bývá lepší kocovina
kořalenka ta je v čele
těžkých rán té šíře celé

Kdo si večer řádně zavdá
pije nápoj v němž je pravda
náladu má pro zpěvavou
nemá ráno potíž s hlavou

Kdo má žízeň větší trámu
vrací se z pivního flámu
nohy ztěžklé unavený
v hlavě má šum bílé pěny

Kdo tráví noc s lihovinou
těžce válčí s kocovinou
nepomohou žádné triky
slyší bušit permoníky
Autor Heron, 10.09.2007
Přečteno 247x
Tipy 1
Poslední tipující: už ne pernikova princezna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

hi...hi..hi...hi...víc napsat nedovedu

12.09.2007 09:45:00 | zzlatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí