Rozhovory nad klávesnicí

Rozhovory nad klávesnicí

Anotace: Způsob toho psaní Rondel se nazývá,Franice ho užívá...

Zaklepal z repráků
neznámý dopisovatel
"Jsem tvůj pozorovatel"
stálo v záři monitoru

Prsty běží závod svůj
"Žena snad? či jen obdivovatel?"
zapisuji do jedniček a nul
pozdě ~ zmizel ~ ten pozorovatel
zaklepal z repráků
neznámý dopisovatel

"Kdo jsi řekni. Počkej. Stůj!"
můj myšlenkový hlas se chvěl
NIC... I tak jsem byl rád i když jen napůl
už nikdy neřeknu, Bohužel,
zaklepal z repráků
neznámý dopisovatel
Autor Oi Dong, 10.09.2007
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

1* :)

11.09.2007 09:28:00 | w...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí