Andílku pláčeš

Andílku pláčeš

Anotace: straší

Andílku, pláčeš
na řasách plyne Ti stesk
oči máš bílé jak ráj
tak si tu chvilinku hraj
a žalost ignoruj

Andílku, studí Tě,
studí Tě srdce,
co černá se na dlani

Andílku, vzlykáš
nepros a netrp
svět je jak sklo
teď poznal jsi dno
Však zítra už za ruku s kominíkem
ke štěstí polezeš
Autor Lasska, 11.09.2007
Přečteno 242x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Svět je jak sklo
Teď poznal jsi dno
... zajímavý

17.09.2007 17:31:00 | Liss Durman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí