Ještě žijí LIDI

Ještě žijí LIDI

Anotace: Nezvládám vystoupit z kolotoče, ale vím, že tam jste!

Jsou dny, kdy svítá o hodně později
Jsou týdny, kdy moc nás zcela ovládá
Jsou měsíce, kdy marně hledám naději
Jsou roky, kdy lásku postrádám

Jsou vteřiny plné pohledů nečekaných
Jsou minuty, kdy vášně se zklidní
Jsou hodiny, kdy zahřeje smích
Jsou dny, kdy vím - ještě žijí lidi
Autor Písnička, 18.05.2005
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí