O velikánech

O velikánech

Anotace: Oblibené postavy...

Tirso dal nám Juana
Choderlos zas Vikommta
Postavy zdánlivé bez citu
co vyvolaly mnoho povyku
Využívaly ženy
podnikali proměny
Ukazovali jim krásu
najdou u někoho spásu?
Po chvilkách vášně
odkopli je zvláštně
Dokázali říkat jim i básně
vše od nich znělo tak spásně.
Oba zahynuli
jejich věty pominuli.
Oni jsou v mě mysli dál
budou tam i když budu stár.
Autor Sebastian_13, 18.05.2005
Přečteno 251x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí