My Mezi Mraky...

My Mezi Mraky...

Anotace: ...blonďákovi.

Dotkl ses nebe
a mně se zpočátku
nechtělo
držet ti štafle...

Ale když jsem viděla
ten jas, co ti vyšel
z očí
vynesla bych tě
po zlatém žebříku
v náručí...

A pískala serenádu...

Dneska jsem seděla
mezi mraky já.
A jenom tvojí zásluhou.

Na obláčku
ze všech nejvýše
jsem NEMĚLA
strach, že spadnu...

Vždyť jsi mě pořád držel.

Občas si sedneme
mezi mračna spolu
a to nám pak otáčím svět
a zrychluji...

Tím víc čím víc tě zas...

M i l u j i...
Autor Ayla, 11.09.2007
Přečteno 260x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To píšeš o mně?

16.09.2007 21:28:00 | jehlaspichlas

jo, tak to je fakt moje gusto...seš dobrá, děvče vládnoucí určitě nejen slovem:-)

14.09.2007 18:08:00 | Mirka Hedbávná

gratuluju ;)

11.09.2007 20:36:00 | prostějanek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí