Lidé v obleku

Lidé v obleku

Anotace: co takhle najít jiné řešení?

Svíčka hoří
domy se boří
Bomby dolů padají
lidé těla zvedají
Kulky okolo lítají
lidé drží se potají
Nářek je slyšet všude
ještě dlouho tady bude
Proč ti lidé bát se mají
oni přece lásku znají
Poznejte ji i vy lidé v obleku
nevyvolávejte další slz řeku
Řešte problémy své mezi sebou
netahejte do nich armádu celou
Autor Sebastian_13, 18.05.2005
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí