C'est la vie

C'est la vie

Anotace: Snad nečeká vděk z tvojí strany Připij si s ním na zdraví Končí život tebe jako panny Co říct - snad jen C'est la vie

Ruce jako hadi
Objímají tě kolem ramen
Máte se vůbec rádi?
I takové jsou konce panen
Rty tvrdé jako z kamene
A jako kámen taky chladné
Po kůži klouzají znaveně
Když ti tričko na zem spadne
Prsty jako nože
Do kůže své stopy ryjí
Dobrotivý Bože!
Kam se tvoje slzy skryjí?
Tvoje dlouhé vlasy
Ovíjí se kolem cizích paží
Chvějí se ti řasy
I když nebrečet pevně se snažíš
Z lásky je prázdný pojem
Ale tohle tady teďka neřeš
Překryj tenhle dojem
Přes cizí tělo sklenku vína bereš
Snad nečeká vděk z tvojí strany
Připij si s ním na zdraví
Končí život tebe jako panny
Co říct - snad jen
C'est la vie
Autor branwen, 12.09.2007
Přečteno 309x
Tipy 2
Poslední tipující: Meriel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí