/ nostalgie /

/ nostalgie /

Anotace: **

Jednou jsi dole
/s tělem anděla,
jež existenci proklíná/
Jednou nahoře
/ve výšinách,
kde u hlavy máš mraky/

V rukou svíráš
slona z plyše
pro štěstí
/už je to klišé/
však jen dobré věstí

Drží Tě
nad propastí..
Nikdo neví,
co dál by se dělo,
kdyby Tvé tělo spočinulo
na dně
/prázdném,
konec značícím/

Žiješ
a přitom nežiješ..
Dýcháš,
vlastně nedýcháš,
jen imituješ..
Někde tam daleko
/kde neslyšíš
mé volání,
v neznámu tápání/
v davu,
který smetl Tě
z cesty Tvé
nepoznamenané..

Hezká tvářička jsi,
bez výrazu,
do prázdna hledící,
tam někam za nocí..
S hvězdami
loučit se chceš,
**než vyblednou**
Autor kakaoo, 12.09.2007
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná věru :)

16.09.2007 21:01:00 | Andee

Povedená básnička, líbí se mi.

12.09.2007 23:00:00 | Psavec

:))

12.09.2007 16:39:00 | Mary May

Opravdově krásné,až srdce se rozbuší.

12.09.2007 14:53:00 | s.e.n

Krásná.

12.09.2007 14:02:00 | Lucie Teru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí