Sbohem iluzím

Sbohem iluzím

Anotace: ..nějak na mě dopadlo, že stárnu jako všichni kolem mě, a že bych si mohla ujasnit, co od života chci, a co v něm chci od sebe...

Rozlučte se s iluzemi
nový život začíná.
Zanechte svých dětských snění
všechno jednou skončit má.
Přestaňte snít o princivi
a o baletní dráze,
nic takového prostě není,
za sny budeš platit draze.

Tak přestaň v iluzích žít
a pojď do skutečného života,
zkus přátele,rodinu, peníze mít
tři dva jedna pozor! Život začíná
Autor jaňa, 12.09.2007
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí