Stella

Stella

Anotace: Odešla paní Stella Zázvorková...

Odešla paní Stella...
a celý svět rázem ztich,
Stella míří zvolna k nebi
na perutích andělských

Děkuji Ti milá Stello,
za všechnu radost ze Tvých rolí,
Budeš chybět v tomto světě,
Tvůj náhlý odchod hodně bolí.

Teď k nebi vede Tvoje cesta,
křídly svými dej se vést,
zůstaň prosím navždy s námi
Buď nejasnější z jasných hvězd.

Vždyť Stella je hvězda
a hvězda je Stella,
v tom ukrývá se pravda celá,
A i když nikdo z nás
nemůže věčně žít,
Tvá přetrvá záře
- Tvůj přetrvá svit.
Autor Samuel Thorn, 18.05.2005
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné, pěkné. Asi podobné pocity jsem měl po úmrtí M. Šimka.

Jen druhý řádek mi silně ve světle událostí tohoto rou připomíná písničku o Gagarinovi, či tu nechtěnou parodii na USA od Parkanové a Vyčítala...

To není negativní kritika, to je jen postřeh. Podobnost bude náhodná.

19.07.2007 14:59:00 | Mvek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí