2text

2text

Anotace: hodně píši v takových metaforách, pokud chcete vysvětlit význam jednotlivých slok, či slov,napiště mi:-)

Růže bodá, tulipány zvadnou...
Raději umírají, než aby vstaly.
Budou rozveselovat na nebi, než opět spadnou v plné záři.
Napijí se vína a malý moment Ti budou dělat radost, než Tě opustí v deliriu.
Máš pocit, že Ti snad něco uniká v němotě a zároveň naplňuje.
Meteorit nechce druhé strany utrpení, je mu to líto, tíhne k duším, je to jeho smysl.
Vidí matně barvy.Je šero, tma, miluje zelenou s modrou a rád by propojil růžovou s realitou.
Zvláštnost, pomáháš mu svítít.
Děkuji za Váš život, berte si i ze mne, získávám růže.
Autor Fayence, 12.09.2007
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí