Naše Sluníčko

Naše Sluníčko

Anotace: ......neplakej sluníčko

Kamínky bolesti
vpalují do tváře
znamínka bezmoci
pytlíčky
mátovýho čaje
marně
učí se zakrýt
posmutnělé tělo
pocitu nechápání
- tolik chybí -
"kéž bych
udělala víc"
- výčitka za výčitkou -
zlomenost až po dno
tvý krásný duše

-------

Kéž bych uměla
udělat víc já
sebrat pár těch kamínků
a hodit je
do tváře osudu
vrátit ti do očí
trochu sluníčka
které mi ty
umíš dávat
plnými hrstmi
Autor Lucie Teru, 12.09.2007
Přečteno 332x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ale jo, koment jo - moment.. jo, za 100

12.09.2007 20:43:00 | Jen tvůj anděl

Hm to vážně nepotřebuje koment

12.09.2007 20:07:00 | Polyphemus

To ani koment nepotřebuje

12.09.2007 17:57:00 | Mácha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí