Nikita Nika

Nikita Nika

Anotace: věř

Abys život mohla žít,
vše v rovnováze musí být
Démokritos kdysi řekl,
že je zbytečné prosit
bohy o zdraví,
síla tvé myšlenky
tě sama uzdraví.
Co cítíš o čem přemýšlíš
a čemu věříš,je pro tvé
tělo rozhodující,
tvůj duch a tvé tělo o tom ví,
že tě tvá mysl uzdraví.
Autor takova, 18.05.2005
Přečteno 378x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí