Vášnivá

Vášnivá

Anotace: Tulisku...

V tvé náruči schoulená
slastně se protáhnu
jen spoře do tmy oděná
odolávat už ti nezvládnu..

Chci přitisknout se k tvým rtům
a vnímat sladkost tvého bytí
přiblížit se tvým nejtajnějším snům
být světlem co na cestu ti svítí

Nechat tě jazykem oheň rozdmýchat..
Nechat tě zajít kam až bys chtěl..
Pomalu, vášnivě..není kam pospíchat
v prastarém rytmu dvou rozpálených těl..
Autor Ninala, 12.09.2007
Přečteno 376x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí