Přetvářka

Přetvářka

Anotace: jaký je ten pocit?

Co jsme? Lidé? Pche!
Kdy už tohle skončí?
Mám zlost a směju se.
Pravda je vůz a já jsem kočí.

Jedu mimo cesty,
kde ji nikdo nepozná.
Já jsem kočí a svět se točí,
jak já zapískám.

Pravda se jen tak nepozná
a já vím jak se užívá.
Přimět lidi věřit mi
Toť věda nad všemi.

Ta slast z nadvlády. He!
Pocit k nezaplacení.
Řídit jiné
To oč tu běží!

Slovo a slovo větu skládá v krásné snění.
Lidé věřte mi!
Já vím, co je pravda a co není.
VĚŘTE Mi !
Autor Oi Dong, 12.09.2007
Přečteno 289x
Tipy 2
Poslední tipující: Já Esther Ruth
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To by bylo... Po delší době čtu báseń které se zabývá něčím takovým, což mě přirozeně potěšilo.

25.12.2007 13:48:00 | Já Esther Ruth

Odhoďme masky přetvářky!

12.09.2007 23:44:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí