kdo za to může?

kdo za to může?

Anotace: ...

Kdo za to může? Kdopak to zavinil?
Že z lásky těch dvou zbyl jenom stín.
Hořký čaj už neosladí, vzteklého psa si nepohladí.
Nač takhle žít jen v přesvědčení,
že všechno špatné, hezké není.
Život jde dál a my jdeme s ním.
Střídáme kroky jako náš stín.
Kdo teda můze za naše trápení?
Já, ty, nebo snad i láska sama?
Mosná a kouzelná.
Dává nám hodně, nechce však nic.
Copak to znamená?
Všechno co dala, si zas vezme zpět.
Teď, nebo až za pár let...
Autor Mrs.Grázl, 13.09.2007
Přečteno 320x
Tipy 1
Poslední tipující: Tomáš Marný
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky mívám spoustu otázek.. pěkné..

13.09.2007 17:16:00 | Ninala

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí