Zlatá horečka

Zlatá horečka

Anotace: vždyť nám stačí k žití jen to, co se třpytí...a po nás potopa!

Sbírka: Vesmírné divadlo

Putujeme kupředu
Ke Slunci se ženem
krokem značně nejistým
všichni jako jeden
Ku ohnivé kouli
Za tím světlem věčným
Po chodníku úzkém
Zdá se být nekonečným

Mlha vůkol padá
Svět tvoří siluety
Není cesty zpět
Ženeme se věky
za paprskem posledním
za vidinou zlata
jak lumíci ze skály
do moře s ohněm v patách
Autor Ahimsa, 13.09.2007
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

!pěkné!

04.10.2007 18:37:00 | enda

Trošku nedotažená frorma, působí tak nějak neučesaně. Ale i tak - líbí.

13.09.2007 21:36:00 | prostě Zuzana

..hezké:)

13.09.2007 21:06:00 | Jean89

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí