Chtíč:o)

Chtíč:o)

Anotace: No název o tom vypovídá

Můžete mi někdo říct,
jak dostanu ho z hlavy?
Asi magořim to asi hlady!
Odvíjim si ty scény stále dokola,
je to tak,nemůžu se ho zbavit.
Co to je?
Nechci milovat,nestojim o něho,
chci jinýho,
ale nemůžu si pomoct!
Chci snad víc?
Nechápu!
Touha je větší a já se neovládám!
Už je to tak!
Chci a nemůžu se zastavit,
chtíč ovládá mě ten smrtelný hřích a
já chci víc a víc.
Nezklamu to já vim,
ale zvládne on můj chtíč?
Chci,chci,chci víííc!
Dokážu s tim žít???
Autor Cassée Moteur, 13.09.2007
Přečteno 346x
Tipy 2
Poslední tipující: kryndy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nepřipadá mi to jako báseň.. jen tak nějak jinak zpracovaná myšlenka.. i když zajímavá :))

13.09.2007 21:19:00 | MishaX

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí