Prosím...

Prosím...

Anotace: (psáno 13. 9. 2007)

Básně
už tak dávno
tak zapomenuté
tají mi dnes dech.

-To že jsem psala já?

A otvírajíc zaprášené dveře svého pokoje
když vzpomínám,
jen  p
      o
      t
a

s
l                   a
z
y                  s
                    l
                    z
                    y


a trochu mrzí
i úsvit, když jej nevnímám.
Když nedívám se omráčená,
jak den nám spadá na ramena
p                  k
o                  a
                    p
                    i
                    č
                    k
                    á
                   ch
                    .

Řekni mi, prosím,
až začnu příště škrtit zbytky západu
a slunce za závojem.

 

Až zapomenu zase někdy příště,
že zatím ještě
někde tady
(snad aspoň trošku)
existujem.

Prosím.

Autor WOAM, 13.09.2007
Přečteno 532x
Tipy 2
Poslední tipující: just me
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Krásná forma, krásná slova, krásná báseň.. jen ten smutek... :o(

13.09.2007 21:15:00 | MishaX

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí