Věž

Věž

Anotace: Vyrůstá z mého niterného pocitu a navazuje na stejnojmennou tarotovou kartu.

Jsem věž
Jsem stará Rozpadám se
Zdi bez omítky
Schodiště pod sutí
Namísto krovu zakrslá borovice
Dveře zarostlé břečťanem
rzí zarostlé do kamene

Jsem věž
Jsem stará Padám
Skála pode mnou puká
Mé kameny do sebe naráží
Sypou se mi k nohám
Můj prach víří k obloze
Borové jehličí dopadne naposled
Přečteno 222x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí