Vosková figurka

Vosková figurka

Anotace: nic

Měl ji tak rád
že si její fotku dal do vytriny
a tak v něm každé ráno
jitřila bolest

Měl ji tak rád
tak mu chyběla
že se rozhodl
vyrobit její
voskovou figurku

A pak
když tu malou postavičku
hladil po voskové kůži
cítil, jak teplá
jak ožívá
přidal k ní pramínek
jejich vlasů
a byla jako živá

Vzpomněl na její vůni
na její oči
na její smích
na její pohyby
i na to, jak si rukou prohrábla vlasy
vždy, když byla nervózní...

Potom našel
ve skříni hrstku špendlíků
měl ji tak rád-
první ji zapíchl do očí
-aby neviděla jiné muže
druhý ji zapíchl do uší
-aby neslyšela jiná vyznání
třetí ji zapíchl do krku
-aby mu nikdy neřekla ne
čtvrtý skončil v jejím srdci
-aby tam nenosila jiného
pátým proklál nohy
-aby ji od něj neodnesly.

Měl ji tak rád...
...avšak ten vlak, co do něj nasedla
už nikdy nepřijel...
Autor had, 14.09.2007
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Pěkná, dobře sepsaná a hlavně velice originální... až dech beroucí!

04.10.2007 17:05:00 | Dagon.Lestat - My winter storm

Krásná, trpká, dotknutelná.Moc povedené. *

23.09.2007 11:16:00 | Eviah

Hade ... smekám.

17.09.2007 10:25:00 | Zweiblumen

... a ani woodoo nepomohlo ...

14.09.2007 13:38:00 | Hesiona-Essylt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí