IN VIVO

IN VIVO

Anotace: ....

Z úst padaly mi květiny
vytrhaný zaživa
stromy sbíhaly se v dálce
jak ležel jsem a polykal

ladiče prosil jsem
připravte mne k večeru
otruby pro psy
a vědra od piva

večer budu zívat
lhát vedle slunečnic
se stromy tančit
loutnou spletenou v bič
pro vás
zkusím vyřezat sny tanečnic
Autor Lety, 18.05.2005
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí