Upřímnost

Upřímnost

Anotace: Potřebovala jsem si provětrat hlavu, tak jsem se šla projít. Pršelo a mě napadlo pár veršů.

Nevíš proč bloudím v dešti mezi kapkami slz?
Nevíš proč nemluvím přímo, ale básněmi skrz?
Copak je špatné mít svůj názor? Že ne?
Tak proč tvůj pohled mou upřímnost vždy zažene?
Co je to za život - mlčet a vůbec nic neříkat?
Jenom mluv, řekne mi tvým hlasem kat,
který odsoudí mě než vydám jedinou hlásku.
Co je to za případ?
Já taky potřebuji lásku...
Autor Trinny, 14.09.2007
Přečteno 332x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Pěkné verše.
Snad rýmů pár změnil bych by dosáhnout lepší časovanosti veršů tvých.

28.03.2010 16:41:00 | skurakai

hey...to me upe dostalo...neboj on se ten pravý najde...

02.10.2007 17:00:00 | kaaamiiii

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí