Já a já

Já a já

Anotace: Tak.. došlo u mně k rapidní změně, po patnácti letech si měním příjmení na to své vysněné, na které jsem se vždycky cítila... a o tom je i můj pokus o básničku :)

* Já a já*

Můj život je vynulovaný,
Začínám úplně znova,
Bořím podkopané zábrany,
Z mého já se stává ona,
Nechávám ji za prahem brány,
Kterou jsem právě teď prošla.

Svět je prý plný iluzí,
I já jednou z nich jsem,
Nebudu jí však už brzy,
Změna přijde s podpisem.

Sama se ptám svého já: „Kde jsi?“
Vzápětí si odpovídám,
Ty se teprve rodíš,
Přeci.

Ve starém já už nebudu žít,
Staré stránky života už nehodlám číst,
Ve svém novém já chci lepší být,
V knize svého života píši na nový list.

Už nejsem holčička s blonďatými vlásky,
Vyrostla jsem do jiné podoby,
Je mi patnáct a prožívám první lásky,
Já a já – dvě odlišné osoby.

Nebudu se ptát,
Jsem tohle ještě já?
Ne, nejsem.
KO-NE-ČNĚ jsem to já.
Autor Tlapka, 14.09.2007
Přečteno 328x
Tipy 1
Poslední tipující: Ugisha
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak mnoho štěstí.

08.10.2007 10:54:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí