Víko

Víko

Anotace: Jé,tohle je jedna z nejzláštnějších věcí,co jsem zatím napsál.Chápu to i nechápu,tak chápejte a nechápejte!!!

Ležíš v měkké lóži,
s vyčištěnou hlavou,
děj se vůle boží,
s tou hlavou tuze plavou.

A mezi světem tě dělí,
to víko černé rakve,
co padá dolů,padá,
dnes chceš umřít mladá...

Dnes opustit vše živé,
odejít do věčnosti,
a víko rakve křivé,
zlomí ti tvé kosti.

Jak můžeš vůbec vědět,
co čekala bys tam,
kde se každý dostane,
a kde je každý sám.

Tak věz,že než to víko spadne,
ty pořád šanci máš,
na život,lásku,city,
já budu tvoje stráž.

Nemáš důvod nežít,
já vždycky měl tě rád,
tak otevři už stěží,
ten víka těžký pant.

Polez za mnou ven,
a už se neboj světa,
vždyť krása je tu jen,
a ty přec nejsi sketa.

Tak SNAŽ se přeci trochu,
já nechci mít rád sochu,
vylez,dělej,jsi srab,
už slyším jenom KLAP.
Autor Damien, 14.09.2007
Přečteno 437x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nejzvláštnější a jedna z nejlepších co jsem za dnešek četla:) tak chápej i nechápej:))

20.09.2007 16:20:00 | whiolet

Myslím, že kdyby Vávrova věděla, co má ve třídě, tak by utíkala hodně daleko (tím myslím i svou tvorbu). Ale pěkné... Je vidět, že sedíš ob člověka v jedné lavici.
Navždy Tvá Durcenwe

15.09.2007 19:37:00 | Durcenwe

Lehce, spíš těžce morbidní, ale něco do sebe to má...

14.09.2007 18:33:00 | zzlatý

Možná nepochopitelné, ale kouzelnicky napsané:)

14.09.2007 18:17:00 | klaris.mertlice

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí