O tíži, která nás svazála

O tíži, která nás svazála

Anotace: :(

V krajině šedé, plné stínů,
v krajině temné, pobledlé,
omyju z Tebe zradu a křivdu
snad nebude už tak zle.
Vykoupím Tvé hříchy z prokletí,
co vlečeš těžce za sebou,
než přijde konec století,
budeš zase svobodnou.
Zas se budeš krásně smát,
radovat se z života,
život svůj si užívat,
a skonáš jako stoletá.
Zatlač slzy krásko má,
vždyť život běží dál,
už nepřijde Ti pohroma
ani žádný žal.
Vykoupil jsem Tvoje chmury,
přidal k svým a zakopal,
polil kýblem horké smůly
a pak v zemi zadupal.
Autor Ďábel sám, 14.09.2007
Přečteno 309x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně líbí.

20.03.2024 19:35:59 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí