Skinheadské stádo

Skinheadské stádo

Anotace: Tak jsem tuhle viděl nějaké scény z Izraele, kde byli neonacisti a mlátili lidi a malovali fašistické kříže na synagogy. Překvapilo mě to. Tak jsem k tomu něco napsal. Spíš je to text než báseň.

Po ulici kráčí davy šílenců,
smějou se a mračí v čase blíženců,
jako hukot moře jako hukot včel,
oblečeni spoře v odlesku bílých těl.
Ženou se tak vpřed jako stádo krav,
každý z nich je vřed, proč musím utíkat.
Jednooký králem mezi slepými
rozumu dá valem, když je se svými.
Rozkopne ti hlavu, jenom pro tvůj ksicht,
protože je v davu, musíš ty strach mít.
každý má svůj názor, právo na svůj hněv,
i jeho pes Azor, co nechce posedět.

Tak ty jsi jiné víry,
nepatříš mezi bílý,
Vypadni někam ven,
než budeš usmrcen.

Skinheadské stádo,
kdo ti dal právo,
rabovat a bít,
proč svého davu chceš zneužít?
Autor Ďábel sám, 14.09.2007
Přečteno 284x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí