Cesta od někud někam

Cesta od někud někam

Anotace: Taková bláznivá kreace

Cesta odněkud někam

Jedu autem opojnou rychlostí,
nevšímám si žádných zvláštností,
jedu, v hlavě pořád melodii mám,
jedu, jedu vůbec nic nevnímám.

Na semaforu blikla červená,
copak to asi zase znamená?
Jedu, slyším tóny mýho motoru,
jedu, jedu stěrač pohlcuje vzduch odporu.

Spěchám. Kam? To nevím sám,
Jen tu silnic pořád před sebou mám.
Právě kolem prošel chlápek v pyžamu
projel jsem a ten chudák spad na tlamu.

Vedle chlápka běžel pes v okovech,
chtěl ho zvednout, ale to nedoved.
Stromy, ptáci, věci… to všechno se mi směje.
Proč mě? Asi nevidí, co kolem se děje.

Jedu odněkud někam, kam nevím sám.
Chlápek v okovech, pes v pyžamu to před sebou mám.
Spěchám opojnou rychlostí,
blikám červenou zvláštností.

Stěračem vnímám melodii motoru,
vzadu před očima vidím nějakou mrtvolu,
řadím, jedu, brzdím
plynem svítím …
Autor Dark Psyche, 19.05.2005
Přečteno 509x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí