Je pozdě...

Je pozdě...

Anotace: Je po všem...už se nic nezmění...snad

Na město padá temnota
Hrozná je lidská samota.
Všude je cítit hrozný strach.
Plížím se ulicí jako vrah.
Snad mě ten člověk nevidí
Lidé si hrozně závidí.
Náhle však všechno utichlo
A další srdce zaniklo.
Všude je ticho tajemné
Všechno je strašně dojemné
Mrtví se smí dotknout hvězd
A já mám ošklivou zvěst.
Mám pro vás všechny novinu,
Já jen tak rychle nezahynu.
Našla jsem sílu, chci žít dál
A nikdo se v to nenadál.
Všechny plány jsem zhatila
A nemile vás překvapila.
Chtěli jste mi stát nad hrobem
A radostně křičet sbohem.
Chtěli jste slavit mojí smrt
A ke mě se zachovat jako z...
To se vám ovšem nezdaří,
Nepovedete mě k oltáři.
Teď smutníte vy a ne já
Mě vůbec to nedojímá.
Já tedy bláznem zůstávám
jak chudý blázen, co zůstal sám...
Autor teckifr, 15.09.2007
Přečteno 379x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hrozně pěkné obraty, líbí se mi to

21.09.2007 20:27:00 | Erion Fate

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí