ELFKA

ELFKA

Anotace: Nemusíte se bát,tahle básnička, zatím jako jediná, neobsahuje žádnou smrt,dokonce ani její příznaky.Pojednává o kráse prvního dojmu.Momentálně pracuji na jejím pokračování,těšte se...

Daleko v jižních lesích,
já vracel se zpět domů,
společnost dělá porost,
a alej šikmých stromů.

A náhle já jsem zpatřil,
nádhernou dívku zrázu,
co měla skvělou postavu,
a nevýslovnou krásu.

Usmála se na mně,
a pohlédla jak laň,
já rázem neznal pohybu,
to byla krutá daň.

A tak dál jsem pozoroval,
a bezvýznamně stál,
tak nádherné stvoření,
já nikdy nepoznal.

Měla pronikavý pohled,
jak břitva ostrý nos,
a teňoulinká ústa,
černé oči jak kos.

Pramínky jejích vlasů,
podtrhávaly krásu,
a její krásné nohy,
mi zatarasily trasu.

Vedla mě pryč od cesty,
a hlouběji do lesa,
a až u malé studánky,
na kolena zaklesá.

Najednou letí ve vzduchu,
a já poletím s ní,
kam a proč?To nevím,
hlavně,že mám ji...

pokračování příště...
Autor Damien, 15.09.2007
Přečteno 372x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí