pro Tebe

pro Tebe

Anotace: je to pro člověka, kterého jsem potkala před týdnem, ale přesto ho mám moc ráda...

Sbírka: KDYSI DÁVNO...

Rozsvítils mou duši,
jak vděčná Ti jsem,
dík Tobě se mé slzy suší
a noc mění se v den.

Tma se ztrácí
v pozadí slunečních paprsků,
srdce se netrápí,
je plné barevných odlesků.

Odlesků z kamínků,
jež si mi dal,
za zády tatínků,
kterých ses ptal.

Dals mi toho hodně,
snad i já Tobě,
každým dnem Tě mám radši
a to už snad stačí...
Autor Arleen.D, 15.09.2007
Přečteno 716x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky upřímně napsané.*

22.09.2007 12:01:00 | Eviah

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí