Můj sen je....

Můj sen je....

Anotace: ....

můj sen je žít...

můj sen je milovat...

můj sen je pocit štěstí...

můj sen je klidně usínat

můj sen je mýt tří přání

můj sne je slitování..

můj sen je trochu lásky...

můj sen je odpovědět na otázky...

můj sen je trochu všímavosti...

můj sen je chladná mysl...trochu dokonalosti...

můj sen je usnout na věky...

(můj sen je...ať už to mám rychle za sebou....prosíím)
Autor Elizabeth-Lili, 15.09.2007
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí