Povídala včelka

Povídala včelka

Anotace: O tom jaká jsi...:))

Povídala včelka,
že vypadáš jako květina,
když se nahá koupeš
v krůpějích rosy.

Povídala včelka,
že chutnáš jako med,
když rozdáváš polibky
ze svých rtů.

Povídala včelka,
že jsi jako sen,
když se díváš
něžně do očí.

Povídala včelka,
že jsi jako báseň,
když šeptáš o lásce
slova, která plynou.
Autor Ladžik, 19.05.2005
Přečteno 462x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí