VĚČNÝ SVIT MÉ NEPOSKVRNĚNÉ MYSLI

VĚČNÝ SVIT MÉ NEPOSKVRNĚNÉ MYSLI

Anotace: Cítím se volná..

VĚČNÝ SVIT MÉ NEPOSKVRNĚNÉ MYSLI

Jsi má nejnekonečnější inspirace.
A jediný, co teď beru, za co můžeš..
Je můj první pokus o volný verš.
Život je příliš krátký, netop mě v depresi.

Chtěla bych tě sbalit na rudé rty..
Chtěla bych, abys jimi byl ohromen..
Padni mi pod kolena..
A odpros mě.

Narozdíl od tebe přemýšlím..
A mívám černý svědomí..
Miluju Marlene Dietrichovou..
Vidíš?Nejsem jako ty..

Chtěla jsem s tebou žít jako Bonnie a Clyde..
Líbí se ti spojení pudr a benzín?
Uhýbáš.. Nahá a v ponížení..
Dívám se ti do očí.

Víš, v životě jde o inspiraci.
Já když ji nemám, tak tady končím..
Ani ti nedám vědět, že si balím svých pár švestek..
Ale ty za mnou neběžíš, abych se vrátila.

Víš, poslouchám Elvie Presleyho.
Miluju nestárnoucí hvězdy černobílého filmu..
Chtěla jsem být svůdná jako Marilyn Monroe..
Zjístila jsem, že miluji klasiku.

Je to pravda, blíženci milují svobodu.
V tom případě si přeji, aby jsi odešel..
Jsi náladový tak, jako aprílové počasí..
Vypadni z mýho života.

Dnes jsem kde chci a kdy chci.
Neomezená časem ani prostorem..
Žádný smutek, ani bolesti..
Snad jen trocha nostalgie..
Ani té už ne..
Snažím se a dokonce můžu dýchat..
Ničím svazována..
Vidíš to, co já?Já mám radost ze života..
Když není o tobě.
Autor Turmalina, 19.05.2005
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí