Zklámání

Zklámání

Anotace: ...zdá se mi nedokončená...jen mě to tak napadlo a dál už nic...ohodnoťte sami...(5/2005)

Pár kapek slz zaschlo mi na tváři
vzpomínky sis s sebou vzal
pár snů co můj život ozáří
tys do kapsy si sruloval.

Srdce jsi mi vyrval z těla
křičím teď steskem a samotou
jak strašné to je jsem nevěděla
ach jak bolí být naplněna prázdnotou.

Pár modrých balónků z pouti
co kdysi jsi mi dal
teď pod špendlíkem se kroutí
jako můj život dál.
Autor zaba.zuzla, 19.05.2005
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí