Oda na život

Oda na život

Anotace: Není to nejlepší,ale řekla jsem tím,vše,co jsem chtěla,posuďte sami....

Oda na život

Co mám dělat,
Aby zmizel pocit nejistoty?
Koho nebo co mám hledat,
Abych věděla co chci??

Nejradši bych se na všechno bodla,
Nejradši bych všechno hodila za hlavu,
Ale můj mozek – ludra jedna-
To neumí.

Jsem plná otázek,na které neznám odpovědi,
Nejsem už holka, nejsem ani žena - jako Britney Spears.
Hlodají ve mně slizcí sledi
A já nevím, co dělat spíš.

Nevím, jak budu žít dál,
Nevím, kam můj život povede.
Dětství – to je jen veselý bál
- a pak tě život podvede.

V životě přicházíš o iluze víc než si myslíš,
Zjistíš, že šťastný život je jen sen
A ať už jak chceš vřeštíš,
Život ti sebere vše.

Život ti sebere lásku,
Život ti sebere štěstí,
Život rozpoutá válku
Mezi tvými pocity.

Ty už nevíš, jak dál,
Nevíš, co ti život přichystá,
Ale on se ti do očí smál
A tys měla chuť ho uškrtit a zlámat.

Máš chuť udělat životu něco hnusného,
Ale chyba lávky děvče.
Život dělá hnusné věci tobě
A ty mu to nemůžeš vrátit přece.

Život je svině,
Ale ty nejsi blbec,
Nehledej radost ve víně,
Ale postav se životu přec!

Život není lehlá cesta,
život není lehká věc
ale já nechci být ten srab, který život nezvládne,
já chci být statečný člověk.

Já nechci plakat,
Já se chci smát,
Já chci životu do držky dát
Aby věděl,že si nesmí dovolovat.
Autor .K.r.i.s.t.y., 16.09.2007
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí