Český ráj

Český ráj

Anotace: Český ráj

Slunce svítí, mraky plují,
kvete kvítí, větry dují,
voda stéká po kamení,
bublá, skáče, sem tam pění.

Příroda jak malovaná,
"Český ráj" se nazývá,
kraj pln hradů, zámků, vsí
skály z prachu s pověstí.

Pana s Babou, Trosky značí,
hrad Kost v jehož věži straší,
město Jičín, Rumcajs, les,
nazývaný Řaholec.
Autor lu.k, 16.09.2007
Přečteno 371x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kapku jsi to odbyl - chybí rýmovací pomazlení.

16.09.2007 13:41:00 | Anny

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí