Vojáček

Vojáček

Anotace: Vojáček

Stojí, stojí panáček,
je to mladý vojáček.
Stojí hlídá na vartě,
v rozedraném kabátě.

Hromy, blesky, plískanice,
od bláta má nohavice,
zmoklý kabát, zvlhlý šat,
kdo ho přijde vystřídat?

Jaště chvilku musí hlídat,
než z kasáren přijdou střídat,
pak už bude moci jít,
šaty své si osušit,
aby večer s milou Kačkou,
do vsi šli za tancovačkou.
Autor lu.k, 16.09.2007
Přečteno 399x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Povedla se..Bubo..

19.09.2007 00:18:00 | reklamaNAsny

tak ta je překrásná:) obzvlášť ty poslední dva verše...

16.09.2007 14:11:00 | Rozárenka

parádní!!!

16.09.2007 13:42:00 | Anny

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí