Babí léto

Babí léto

Anotace: Slunce svítí...má duše však pláče

Sluníčko svítí
hřeje a hladí
mám ho ráda
tak proč mi dnes vadí.

Obloha modrá
jen obláčků pár
na duši smutek
chybí radosti žár.

Proč místo smíchu
chce se mi brečet
vnitřní hlas křičí
já už nechci vláčet

za sebou lhostejnost
lidí mě blízkých
jejich přízemnost
žene mě do úzkých.

Chtěla bych se smát
slzy radosti mít
snad je to má chyba
a jinou cestou měla jsem jít?
Autor Sparkle, 16.09.2007
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí