O dracích

O dracích

Anotace: je to jenom takovej pokus, ale pár lidem se to líbilo tak to sem dám =o)

Drak to je tvor tisíce krás
Drak to je hrdina tisíce ras
Drak je znak cti a odvahy
Kolem něj jsou však i dohady

Kdo je to monstrum co všechno tu vraždí
Kdo je to monstrum co všechno spálí
Kdo je to monstrum vždyť to víte
Pozná ho i nejmenší dítě

Draci se dělí tak jako lidé
Draci se dělí na hrozné a milé
Draci jsou jako my zlí i dobří
Co ten zlý provede to dobrý udobří

Dále se dělí na černé a bílé
Na duše dobré na duše bílé
Dále se dělí na bílé a černé
Na duše zlé na duše temné

Proč všechny řadíme do stejné skupiny
Proč o všech tvrdíme kolik nás zabili
Vždyť draci se dělí stejně jak lidé
Na draky černé na draky bílé
Autor Aiedail, 16.09.2007
Přečteno 409x
Tipy 1
Poslední tipující: blackwolf
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí