Mořské oko

Mořské oko

Anotace: ......

V západu slunce
Pár vteřin nadějí
Růžové ruce
A dva co se chtějí
Dotknout chytit popsat sílu
Okamžiků přitažlivých
Najít na Zemi černou díru
A v ní …
Šest dnů bílých

Aspoň jednou zapomenout
Ta pouta na zápěstí
Na prstech přetrhnout
A smát se v dešti

Možná jen tak bez budoucích
Plánů se mít
A hlavně bez bývalých
Jen dnešek chtít
Autor Písnička, 19.05.2005
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí