Členění

Členění

Anotace: Tak tohle pochopí jen "zasvěcení".

Členění

Celé tělo mě zebe,
když jsem blízko tebe.
Jsi Artemiss, jsi sama elegance,
marně se namáhám a počítám své šance.
I když bych tě chtěl poznat víc než dost,
teď na tebe myslím jen tak, pro radost.
Mám svoje sny a přání,
GMU-BTO mi je neochrání.
Dnes se stala osudová věc,
byla na mě upletena klec.
Mám prý bojovat po boku svých lidí,
ať tvé oči teď dobře vidí.
Těmi nej jsou tito páni,
Rasič a Rufo jsou nazýváni.
Tohle je výsměch osudu,
dlouho už v GMU nebudu.
Oba je známe, ty i já.
Budu brutální jak nikita.

Již svolávám SMRT a volám „Nataři přicházejí do vaši vesnice“ !!!
GMU prchá jak zbabělé slepice.
Autor JR, 16.09.2007
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí